Premis a la Iniciativa Comercial 2007 · Premis a la Qualitat en la Formació · Premi Medi Ambient
Membres de la Federació Catalana i Fundació Oficis de la Carn
Col·labora amb Immunitas Vera, associació d'al·lèrgics alimentaris de Catalunya
facebook
Gremi de Carnissers i Xarcuters Artesans de les Comarques Gironines
Finca Camps i Armets s/n, 2ª planta, 17121 Monells, Girona
Tel. 972 630 406 · Fax 972 630 881
Horari: dilluns a divendres de 9 a 14 i de 15 a 18 hores
info@gremicarn.com · Veure plànol de situació
videos
  Taller Pa i Botifarra ( Tercera Part )
Taller Pa i Botifarra ( Tercera Part )

Entrevista Canal Nord

Marat
fotos
   notícies
Botifarres de Revetlla i Botifarra de Sant Joan dels carnissers
Un dia, en el whatsapp de carnissers hi aparagué una fotografia de l´Anna de Can Quintí d´Arenys de Mar. En la foto hi havia una botifarra que havia innovat, però no de les de sal i pebre, no. Una botifarra amb cava i amb fruites confitades! Molts dels carnissers que estem adherits a aquest grup de feina, actualment més de 200, es van interessar per aquesta innovació tan colorista i tan ben pensada per les dates de Sant Joan.

El Gremi de carnissers i xarcuters artesans de les comarques gironines va prendre la inniciativa de trasmetre a tots els carnissers de Catalunya la idea d´aquesta nova botifarra, amb el permís de la companya d´ofici, naturalment.

Tal va ser, i en menys d´un mes la botifarra de revetlla havia pres una dimensió gastronòmica a tot el país ja que tots els Gremis de Carnissers i Xarcuters de Catalunya, van difondre la mateixa campanya per Sant Joan.

La proposta era senzilla: imitar la recepta de l´Anna de Can Quintí, és a dir fer la botifarra de Sant Joan (botifarra blanca cuita amb cava i cireres confitades) i/o deixar que cada carnisser imaginés, proposés i elaborés la seva pròpia botifarra de revetlla. Picant, amb ou, cava i fruites, amb botifarra dolça i petazetas, ...

El títol de la campanya va ser ´´fes petar la teva imaginació`` proposa la botifarra de revetlla.

L´èxit està sent rotund, molts dels carnissers agremiats, ja estan penjant la fotografia de la seva creació als seus facebooks, instagrams i webs, amb els tags #botifarraderevetlla, #carnissers i #xarcuters. I també l´estan deixant provar als seus clients, els quals estan quedant meravellats i entusiasmats d´aquesta nova proposta culinària per a les revetlles i per a Sant Joan.

Us adjuntem el cartell de la campanya
...
+ info
Presentació oficial de les hamburgueses amb allioli a la Fira de l´allioli de Creixell
El Gremi de Carnissers i Xarcuters Artesans de les Comarques Gironines amb els seus 270 agremiats arreu del territori gironí ha promocionat la creació d´hamburgueses amb allioli i la incentivació de la innovació i creació de nous elaborats als més dels 75% punts de venda que representa....
+ info
El Gremi de carnissers de Girona reconegut amb el distintiu de Girona Excel.lent Col.lectius
Una desena d´entitats s´adhereixen a Girona Excel.lent - Col.lectius, que representen 23 sectors agroalimentaris...
+ info
+ notícies   
      destacats

empreses col·laboradores
© 2010 Gremi de Carnissers i Xarcuters Artesans de les Comarques Gironines. Finca Camps i Armets, s/n, 2a planta. 17121 Monells, Girona.
Tel. 972 630 406 · Fax 972 630 881 · E-mail: info@gremicarn.com